PDA

View Full Version : Forum Downtime



BriMan
01-21-2012, 05:33 PM
Hey all,

Just a heads up that the site will be down later tonight, around 11pm, as we give the site some upgrades.

Don't fret though, it'll be a quick update.

Thanks!

BriMan
01-22-2012, 12:45 AM
Forums are back up, but had a little hiccup with the Awards page. You still have awards, but the list won't show up. I'm currently looking for a solution.

jtsalien
01-22-2012, 12:49 AM
Not sure if it's just me BriMan, but I can't use the normal reply. I have to go Advanced. The box is greyed out and I can't click in it.

BriMan
01-22-2012, 12:51 AM
Anyone else having this issue?

Sideshow Mike
01-22-2012, 12:51 AM
I'm having it too.

Obi Ubamba
01-22-2012, 12:53 AM
quick reply doesnt work for me

BriMan
01-22-2012, 12:57 AM
Might be a permissions thing then since I can use it. I'll get to it soon.

BriMan
01-22-2012, 01:06 AM
It appears the Awards list has a bug with the latest forum update. The developer is currently working on a fix. I'll try to post the complete list so you guys have it in the mean time.

BriMan
01-22-2012, 01:09 AM
Quick reply working now? If not, send a screenshot.

jtsalien
01-22-2012, 01:12 AM
Not yet.

http://i1236.photobucket.com/albums/ff447/jtstitt92/Screenshot.png

BriMan
01-22-2012, 01:21 AM
Now?

jtsalien
01-22-2012, 01:24 AM
Nope. Same deal.

BriMan
01-22-2012, 01:26 AM
Now? :lol:

Tbad556
01-22-2012, 01:27 AM
Now? :lol:

Ye... No.

BriMan
01-22-2012, 01:29 AM
I have no idea.... :lol:

It's definitely not permissions because there is none... but it's strange that I can use it. Try seeing if it works in Mozilla.

hatetofly
01-22-2012, 01:29 AM
Well FireFox is a no as is Safari.

Tbad556
01-22-2012, 01:30 AM
Not working on Mozilla or Chrome. Haven't tried Internet Explorer.

Sideshow Mike
01-22-2012, 01:31 AM
It's not working on IE either.

hatetofly
01-22-2012, 01:31 AM
^ People still use Internet Explorer???

jtsalien
01-22-2012, 01:34 AM
^Don't be a meanie poo head :ban:

BriMan
01-22-2012, 01:38 AM
Any other problems you notice?

BriMan
01-22-2012, 01:39 AM
and does it work now? :lol:

Tbad556
01-22-2012, 01:42 AM
:mean:

BriMan
01-22-2012, 01:45 AM
Try clearing cookies, and making sure you have all the latest PC updates.

Tbad556
01-22-2012, 01:53 AM
Still nothing.

BriMan
01-22-2012, 01:55 AM
Then I am at a loss. vB support.....here I come.

BriMan
01-22-2012, 01:58 AM
OK......

Now??? :lol:

Sideshow Mike
01-22-2012, 01:59 AM
Yup! :lol:

Tbad556
01-22-2012, 01:59 AM
WOO! Great work, Bri.

BriMan
01-22-2012, 02:02 AM
OK....can you guys please to go the chat?

hatetofly
01-22-2012, 02:02 AM
Oh yeah QUICK REPLY IS IN THE FORUMS!!!!!! YEAH!!!!!

Thor
01-22-2012, 02:39 AM
I don't seem to be having any problems. I am using Mozilla.

Tbad556
01-22-2012, 02:42 AM
I don't seem to be having any problems. I am using Mozilla.

The Quick Reply issue should be fixed for everyone now. :thumbs:

TheDecemberists
01-25-2012, 02:49 AM
^ People still use Internet Explorer???

It's the #1 browser for downloading another browser!

--- Update ---

Okay so here's some screen caps of the mysterious search button:

Everything's fine...
https://lh6.googleusercontent.com/-CmZT-44vx4g/Tx-k8r6EHgI/AAAAAAAAAKo/6HVj1J7me6E/s800/Screen%252520Shot%2525202012-01-25%252520at%2525201.42.58%252520AM.png

But wait! I can scroll over!
https://lh6.googleusercontent.com/-7ge2BgB3S_8/Tx-k8dpRitI/AAAAAAAAAKY/VFZYonrO1Fk/s800/Screen%252520Shot%2525202012-01-25%252520at%2525201.43.04%252520AM.png

And over! And over!
https://lh5.googleusercontent.com/-eQZGd7m07JE/Tx-k8c6I7BI/AAAAAAAAAKU/m-13eY9sUQE/s800/Screen%252520Shot%2525202012-01-25%252520at%2525201.43.10%252520AM.png

Aha! There you are!
https://lh3.googleusercontent.com/-HkPFnXW4liI/Tx-k83qE6PI/AAAAAAAAAKk/qYlrrhC2fus/s800/Screen%252520Shot%2525202012-01-25%252520at%2525201.43.15%252520AM.png

BriMan
01-31-2012, 02:39 PM
We're gonna do another forum closure tonight around 11 to hopefull take care of these glitches.

BJCool
01-31-2012, 04:52 PM
I'm on my phone right not and it won't let me switch to the normal blue look. It's this weird, abbreviated, white phone format. When I click on the tab called "Switch to Desktop" at the top of this page, instead of taking me to a normal, linear mode in the blue format, it just takes me to the front page. Is this a possible issue that can be addressed or is this odd, phone only format, a perminent fixture?

jtsalien
02-02-2012, 09:16 AM
So I know I'm probably missing something, but what happened to the awards?

BriMan
02-02-2012, 11:17 AM
So I know I'm probably missing something, but what happened to the awards?

Forums are back up, but had a little hiccup with the Awards page. You still have awards, but the list won't show up. I'm currently looking for a solution.

It appears the Awards list has a bug with the latest forum update. The developer is currently working on a fix.

jtsalien
02-02-2012, 11:19 AM
Forums are back up, but had a little hiccup with the Awards page. You still have awards, but the list won't show up. I'm currently looking for a solution.

It appears the Awards list has a bug with the latest forum update. The developer is currently working on a fix.




Sorry BriMan :doh:

BriMan
02-03-2012, 11:49 AM
Have the hiccups gotten any better?

Vyrus
02-03-2012, 12:37 PM
http://images.memegenerator.net/instances/250x250/10401779.jpg

BriMan
02-03-2012, 12:38 PM
http://images.memegenerator.net/instances/250x250/10401779.jpg

No me gusta.

Octobers Fade
02-09-2012, 10:28 AM
Still an issue with image sizeing and for me the backround is till very wide
When I posted this picture it was cropped, on my screen you can just see the white tiger but the pic taken has n more of the WT in it.

http://i77.photobucket.com/albums/j54/noahbody/BGT/DSC00888.jpg

http://s77.photobucket.com/albums/j54/noahbody/BGT/?action=view&current=DSC00888.jpg

Felipe
02-09-2012, 11:52 AM
Octobers Fade, I see the full picture with both tigers. Might it be a browser issue? I'm on Chrome.

One small issue I do see, is this:
http://i31.photobucket.com/albums/c389/Felipe89/LatestPostshiccup.jpg

(Letters running on top of the little boxes/pictures to their left.)

BriMan
02-09-2012, 11:57 AM
Screenshot?

and anyone else with the same issue as Fade?

Octobers Fade
02-09-2012, 01:30 PM
I don't knw how to do a screen shot, except on my tablet which theres a short cut for, and unfortunetly I am on my out the door...
Felipe, do you see the whole tigers head?
Does it appear the same as the photobucket link?

BriMan
02-09-2012, 01:49 PM
Felipe, how big is your screen?

Felipe
02-09-2012, 01:59 PM
I don't knw how to do a screen shot, except on my tablet which theres a short cut for, and unfortunetly I am on my out the door...
Felipe, do you see the whole tigers head?
Does it appear the same as the photobucket link?

If you're on your celly-phone, which I assume from your comment about being outdoors, then that's a whole different beast. I personally have a hard time with most web sites, even mobile sites, and seeing everything on my phone.

Yes, on my Chrome browser, I see the picture exactly as it appears on Photobucket :thumbs:

--- Update ---


Felipe, how big is your screen?

17-incher Dell desktop monitor at work. But it looked the same on my laptop at home, which I think is a 15-in. (Also using Chrome on that one). BTW, I'd have to check again later today, but in previous days, those blue and orange icons by the topics looked super tiny on my laptop. But that might have been fixed by now. I'll get back to you about that one...

Octobers Fade
02-09-2012, 05:16 PM
My computer is old, running XP, and in explorer the image is cropped, there used to be a bar underneath that allowed me to slide and see the rest of the picture.
I just bought a Galaxy tablet and I don't think I have had the problem on that... I will have to check.
Also, using the Haunted Mansion skin, the backround wall paper is super wide. It is not distorted just huge, easily 70% larger than the forum area.
Sorry not a techie so thats the only way I know how to explain it...

BriMan
02-09-2012, 05:41 PM
My computer is old, running XP, and in explorer the image is cropped, there used to be a bar underneath that allowed me to slide and see the rest of the picture.
I just bought a Galaxy tablet and I don't think I have had the problem on that... I will have to check.
Also, using the Haunted Mansion skin, the backround wall paper is super wide. It is not distorted just huge, easily 70% larger than the forum area.
Sorry not a techie so thats the only way I know how to explain it...

The thing with the background is that it's a repeating background. Basically it's a small image, just repeated. Have you tried running some XP updates to see if that helps?

Felipe
02-09-2012, 10:53 PM
Brian, following up... On my laptop at home (15.4-inch screen), this is how I see the icons on the Latest Posts:

http://i31.photobucket.com/albums/c389/Felipe89/LatestPostsHiccup02.jpg
http://i31.photobucket.com/albums/c389/Felipe89/LatestPostsHiccup02.jpg

Tiny :P By the way, this is only on Chrome. I checked on IE and they look fine :thumbs:

BriMan
02-09-2012, 10:55 PM
They look fine... ?? :lol:

jtsalien
02-09-2012, 11:01 PM
I'm on Chrome and mine look totally normal.

Felipe
02-09-2012, 11:29 PM
They look fine... ?? :lol:

On IE, they look fine (normal) :thumbs:
On Chrome, they be tiny! :confused:

BriMan
02-09-2012, 11:43 PM
What the hell is tiny? :lol:

Felipe
02-10-2012, 12:43 AM
What the hell is tiny? :lol:

They are there, just veeery small :lol:

http://i31.photobucket.com/albums/c389/Felipe89/LatestPostsHiccupChromeVsIE.jpg

BriMan
02-10-2012, 09:59 PM
Oh, well is it that big a deal? :lol:

TheDecemberists
02-11-2012, 12:49 AM
Having the search button five miles to the right isn't a big deal either. Keep doing nothing, Briman! You're doing good!

Yes that was a joke but SHHHH don't tell anyone!

figment1986
02-11-2012, 01:22 AM
They are there, just veeery small :lol:

http://i31.photobucket.com/albums/c389/Felipe89/LatestPostsHiccupChromeVsIE.jpg

use firefox... there i fixed it.

Rock'nRoller
02-11-2012, 01:24 AM
I am using Chrome and I can say that those boxes ARE SMALL!!! :lol:

BriMan
02-11-2012, 01:17 PM
Having the search button five miles to the right isn't a big deal either. Keep doing nothing, Briman! You're doing good!

Yes that was a joke but SHHHH don't tell anyone!

Well I did redo the install last week and asked if there was still any hiccups. Not my fault you took this long to get back here.

But so far I think you are the only one with the search bar issue.

jtsalien
02-11-2012, 01:56 PM
Looking again, they are very small on Chrome. But like BriMan said, it doesn't matter at all :lol:

Octobers Fade
02-11-2012, 02:21 PM
Well I did redo the install last week and asked if there was still any hiccups. Not my fault you took this long to get back here.

But so far I think you are the only one with the search bar issue.

My search bar is also hugging the first base line in the outfield and has been since the first update,
I say this just so you know, not that it matters to me if search bar wants to be over there all by itself.:thumbs :

Felipe
02-11-2012, 03:24 PM
Oh, well is it that big a deal? :lol:

Not at all. I just wanted to show you, and I was bored... :P



I say this just so you know, not that it matters to me

This :thumbs:

TheDecemberists
02-11-2012, 03:33 PM
I say this just so you know, not that it matters to me if search bar wants to be over there all by itself.:thumbs :

Yeah same here. Plus, since I don't have a scroll bar, I don't even notice it.

BriMan
05-22-2012, 12:11 AM
Doing updates tonight. Forum will be down from 12:00am to about 12:30am